Bericht versturen
news

Wat machinaal bewerkt de nauwkeurigheid van CNC?

April 19, 2022

Het machinaal bewerken van nauwkeurigheid van de delen moet worden onderverdeeld. Spreek over het verschil tussen verschillend het machinaal bewerken materiaal voor de dimensionale nauwkeurigheid van het materiaal.

 

1) CNC malennauwkeurigheid

 

CNC het machinaal bewerkende centrum kan elektronische productomhulsels, heatsinks, speciaal-gevormde delen, gebogen werkstukken en andere types van delen verwerken. Volgens de verwerking kan de richting worden verdeeld in
beklim malen en op malen, is zijn het machinaal bewerken nauwkeurigheid over het algemeen tot IT8~IT7, is de dimensionale nauwkeurigheid 0.01-0.02, en de oppervlakte eindigt is over het algemeen Ra6.3~1.6 (voor de specifieke afwerking, kan men zien dat er een inleiding vóór, en de daadwerkelijke verwijzing van de afwerking van de machinaal bewerkte delen zijn).

Aluminiumcnc Malen het Machinaal bewerken

2) Draaibanknauwkeurigheid

 

CNC het machinaal bewerken is hulpmiddel roterend motie in de draaibank, en het snijden hulpmiddelbewegingen in een rechte lijn of een kromme in het vliegtuig. Over het algemeen uitgevoerd op een CNC draaibank om de binnen en buiten cirkeloppervlakten, cilindrische oppervlakten, eindoppervlakten, kegeloppervlakten, gebogen oppervlakten, blinde gaten, interne draden, enz. van het werkstuk te verwerken. Het machinaal bewerken van nauwkeurigheid van de draaibank is IT8-IT7, is de dimensionale nauwkeurigheid van de draaibank 0,01, en de oppervlakte eindigt is Ra1.6-0.8.

Aluminiumcnc Malen het Machinaal bewerken

3) Draadknipsel die nauwkeurigheid machinaal bewerken

 

Er zijn drie verschillende types van draadsnijmachines, die snel draadknipsel, middelgroot draadknipsel en langzaam draadknipsel zijn. Het volgende is de verschillen in de nauwkeurigheid van de drie verschillende draadsnijmachines:
Snelle draad: 0.02mm de precisie, Ra6.3-oppervlakte eindigt.
Middendraad: De oppervlakte eindigt kan Ra0.8-1.6 bereiken.
Slow-moving draad: De precisie is 0.002mm, en de afwerking van de verwerkingsoppervlakte kan Ra0.2 bereiken.

Aluminiumcnc Malen het Machinaal bewerken

4) Molen die nauwkeurigheid machinaal bewerken

 

Het malen de machineverwerking verwijst naar een mechanisch verwerkingsprocédé dat bovenmatig materiaal op de oppervlakte van een deel door om een hogere oppervlakte te malen te bereiken eindigt verwijdert.
Het malen de machineverwerking is verdeeld in het cilindrische malen, het interne malen en vlakslijpen, enz.
Zolang de nauwkeurigheid van het metende hulpmiddel wordt bereikt, kan de het machinaal bewerken nauwkeurigheid van de cilindrische molen 0.001mm bereiken, en de ruwheid kan Ra0.40 bereiken.