Bericht versturen
aboutus
lopende band

Aangezien het oude zeggen gaat, „het Scherpen van de bijl zal zich niet mengen in het knipsel van brandhout“. Tuofa gelooft dat beste CNC die de diensten machinaal bewerken op ernstige houdingen en goede ontwerpstrategieën gebaseerd is. Voor het definitieve geometrische model, verifiëren de ervaren CAD ingenieurs de nauwkeurigheid van de tekeningen en de uitvoerbare oplossingen vooraf, bepalen de procesroute, A, B-niveauoppervlakte en sluiten dimensionale tolerantie. Na het programing van de procesindex op de tekening in het CNC centrum, zal de spatie in speciale delen door aftrekking worden gesneden.

 

Een standaardcnc machinaal bewerkend centrum is een hoog rendement geautomatiseerde die werktuigmachine uit mechanisch materiaal en de systemen van de computer numerieke controle wordt samengesteld.

 

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

CNC die de diensten machinaal bewerken voert ook de regels om het snijden uit machinaal te bewerken. Tijdens de ruwe voorraad in producten, zullen de deskundige machinisten de aangewezen machine, de snijders en de kalibers volgens kenmerken van geëindigd - producten selecteren. De geautomatiseerde machines van het hoge snelheidsmalen zullen het proces van metaal of kunststoffen aan delen voltooien.

 

De ingenieurs van ons team compileren de programmalijst in de vorm van de gespecificeerde CNC code (g-code of m-code) en voeren het bewegingsbedrag, snelheid en opeenvolging van acties van hulpmiddelen en componenten, assnelheid en omwentelingsrichting, hulpmiddelbeetje en, en andere verrichtingen die in in mahine vastklemmen unclamping computuer.

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

CNC die de diensten machinaal bewerken voert ook de wetten van het machinaal bewerken van het snijden uit. De deskundige machinisten selecteren de aangewezen machine, de snijders en de kalibers van het definitieve kunstwerk tijdens de ruwe voorraad in kunstwerk. Geautomatiseerd, vormen de machines van het hoge snelheidsmalen vooraf ingestelde ontwerpen van metaal of plastiek.
De gekwalificeerde CNC verwerkende diensten vermijden lange procedures en verminderen investering en menselijke interferentie in CNC het machinaal bewerken van metaaldelen. CNC de productie is ideaal voor snelle prototyping. Zolang de ontwerpcode correct is en met de ontwerptheorie in overeenstemming is, kunnen de machinaal bewerkte delen met een zeer hoge graad van voltooiing in een zeer korte cyclusduur worden voltooid. Noodzakelijke CNC die proces machinaal bewerken omvat de volgende stadia:
 

Ontwerpcad modellen
Zet CAD dossiers in CNC programma's om
Bereid de CNC machine voor
Voer verwerkingen uit.

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4


CNC Malen

 

CNC het malen is een het machinaal bewerken proces dat een roterend scherp hulpmiddel met meerdere balies gebruikt om materiaal uit een werkstuk te verwijderen. In CNC de malendienst, voedt de CNC machine gewoonlijk het werkstuk in het scherpe hulpmiddel in dezelfde richting die het scherpe hulpmiddel roteert. In tegenstelling, in handmalen, voedt de werktuigmachine het werkstuk in het hulpmiddel in de tegenovergestelde richting aan de omwenteling van het scherpe hulpmiddel.
 

De operationele versies van het malenprocédé omvatten het malen van het eindgezicht (snijdende ondiepe, vlakke oppervlakten en platboomde holten in werkstukken) en randmalen (het snijden resonerende holten zoals groeven en draden in werkstukken).

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 

CNC het Draaien

 

CNC het draaien is een het machinaal bewerken proces dat één enkel punt scherp hulpmiddel gebruikt om materiaal uit een roterend werkstuk te verwijderen. In CNC die draaien, voedt een CNC machine (gewoonlijk een lat) het scherpe hulpmiddel in een lineaire motie langs de oppervlakte van het roterende werkstuk. Het verwijderen van materiaal rond de omtrek tot de gewenste diameter wordt bereikt en zal een CNC-Gedraaid deel met interne en externe cilinders zoals groeven veroorzaken, vermindert en inpast. De draaiende verrichtingen omvatten het afvlakken, het onder ogen zien, het groeven en draadknipsel.

 

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Tuofacnc is het machinaal bewerkende centrum bereid om uw douanedelen van ontwerp aan werkelijkheid te nemen. Combineert het internationaal verklaarde materiaal en een bekwaam team van deskundigen markt-drijvende concepten met de recentste technologie die onze klanten met trots en vertrouwen kunnen gebruiken. Gelukkig, met onze buitengewone bouwspecialisten en onvergelijkelijke CNC technische adviseurs, bereiken wij enorm vertrouwen van onze klanten. Onze klanten omvatten China, de V.S., Zuid-Amerika, Europa, Australië, Zuid-Afrika, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, enz. de vruchten van CNC oogsten machinaal bewerkend de dienstprojecten voor merken zoals Honeywell, Ruimte, DFM, en anderen die. Veel van dit succes kan aan onze verplichting aan vennootschappen op lange termijn worden toegeschreven.

 

Contactgegevens