Bericht versturen
aboutus

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd.

Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken: Tuofa
Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: <40,000,000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
High Quality: ISO9001 & CE & ROHS Certification. We Have A Professional Team To Control The Quality. Experienced Engineers, Precision Machines, CMM And QC System.
100% Service: Every Client Is Served By A Specialized Sales For Timely Technical Support And After-sales Service.
Manufacturing: We Have 16 Years Professional Machining Experience.
One-stop Solution: From Mold Design, Mold Making, Machining, Fabrication, Welding, Surface Treatment, Assembly, And Packing To Shipping.
Ongeveer ons
Inleiding

Tuofa is één van de beste fabrikanten die van cnc proces in vasteland China machinaal bewerken. Het is hoofd in CNC machinaal bewerkend delen, CNC draaiende delen, CNC malendelen, autodraaibankdelen, het stempelen delen, de delen van het bladmetaal.

Wij verstrekken het high-precision CNC machinaal bewerken van geëindigd en halffabrikaten, behandelen productiegebieden zoals industriële, automobiel, robotica, milieu, en elektronische industrie. U kunt een een volledige leveringsketen, een douaneontwerp en sourcing oplossing van Tuofa krijgen.

Tuofafabriek die uitvoerige one-stop de delenoplossingen verstrekken van het winkelmetaal. Van ontwerp, tekening, materiële selectie, productkostprijsboekhouding, productieverwerking en assemblage, inspectie, levering, naverkoop en andere diensten.

Installatiegebied: De fabriek is meerCHINA Shenzhen Tuofa Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

      

dan 3000 vierkanten, en wij bezitten

55 reeksen van CNC Autodraaibank

Machines, 26 reeksen van CNC Malen

machines, 22 reeksen van Zwitsers Type

CNC van de hoge snelheidsprecisie Draaibank

Machines, enz. Wij zijn vast-verenigd

team van begaafd en ervaren

ingenieurs, machinisten en

technische adviseurs.

Het teamwerk: Wij hebben meer dan 50 ervaren ingenieurs, programmeurs, QC, verkoop en beheersteam. Elk lid wordt stevig verbonden om de orden van klanten goed te vervullen.

Vaardigheid die opleiden: Wij houden de vaardigheid de opleiding van elke maand onderzoekt. De ingenieurs, de programmeurs en de arbeiders delen nieuwe ideeën en vaardigheden samen om het machinaal bewerken van vaardigheid onophoudelijk te verbeteren.

Uitstekende mededeling: 12 verkoopleden zijn vloeiende engelstalig, pro-actief en hebben kennis over CNC het Machinaal bewerken, kunnen zij gemakkelijk begrijpen wat u wilt.

Het aantal landen voerde uit: Tuofa heeft de uitgebreidste waaier van netwerk in China en onze producten zijn uitgevoerd over 65 landen, zoals de V.S., Zuid-Amerika, Europa, Australië, Zuid-Afrika, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië, enz.

Wij hebben een kwaliteit en productiemilieu's geïnvesteerd. In 2018, gingen wij het overzicht van het kwaliteitssysteem van SGS Company over en kregen eerste „ISO9001: 2015“ certificaat. Tuofa heeft zorgvuldig elke regelgeving in beheersdetails overeenkomstig ISO ten uitvoer gelegd, en volledig CNC machinaal bewerkend productkwaliteit en klantentevredenheid gewaarborgd.

Nadruk op CNC die de diensten machinaal bewerken

Wij hebben team die voor CNC ervaren de dienst, geavanceerde technologie, uitstekend materiaal machinaal bewerken, is het strikte beheer de stichting van de ononderbroken ontwikkeling en de uitbreiding van het bedrijf, en de precisiecnc machinaal bewerkte producten winnen het vertrouwen van klanten. Wij geloven dat door onze ononderbroken inspanningen en achtervolging, wij wederzijds voordeel zullen kunnen bereiken en win-win met onze klanten!

 

Efficiënte workshop en ervaren machinist

 

Prima digitaal van ons China

de productie cnc die de dienst machinaal bewerkeninfrastructuur laat u doet meer dan u ooit dacht mogelijk. Wij maken het productieproces naadloos zodat kunt zich u op welke kwesties concentreren het meest: techniek grote delen.

 

Upload uw dossiers aan ons e -e-maill en laat ons handvat de rest.

Een volledige reeks van de inspectiemateriaal en kwaliteitscontrole processen maakt uitstekend CNC Machinaal bewerkt product.

 

 

 

Efficiënte workshop en ervaren machinist

 

cnc die de dienst machinaal bewerken

Laat de prima digitale de productieinfrastructuur van ons China u doet meer dan u ooit dacht mogelijk.

 

Wij maken het productieproces naadloos zodat kunt zich u op welke kwesties concentreren het meest: techniek grote delen.

Upload uw dossiers aan ons e -e-maill en laat ons handvat de rest.

 

 

Ons energiek en Hartstochtelijk team

Teammates slaan verwachtingen bij

De ondernemingen cnc die de dienst machinaal bewerkenen de teams investeren, in gedachte, actie, emotie en geest, zo Perfecte voltooiing van klantenorden.

 

Wij danken hen voor hun

de bijdragen en zijn tevreden aan

zet de toekomst van Tuofa met hen voort en open een grotere markt voor de verwerkende industrie.

 

Bedrijfsfilosofie:

houd de beloften, zodat kunt u met vertrouwen kopen.

 

Strategisch doel:

Om uw betrouwbaarste partner op uw succesvolle carrièrereis te zijn.

 

Zaken die plaatsen:

Voorzie klanten van de producten van uitstekende kwaliteit door professionele productie en technologische innovatie.

 

De waarden van de ondernemingskern:

Klantentevredenheid, technologische innovatie, integriteit en verantwoordelijkheid, en win-win samenwerking.

Geschiedenis

CNC die de Delendienst machinaal bewerken

 

Dienst

Prijs en efficiency:

In tegenstelling tot andere online platforms die uw projecten delocaliseren, heeft Tuofa zijn eigen productieinstallaties in Shenzhen. Dit laat tot extra de prijsvermindering van 30% en een betrouwbaardere productietijd toe.

 

Technieksteun:

Meer dan makend delen, verstrekken wij waarde. Van vroeg-stadium materiële selectie, douaneprototyping ontwerpraad, aan geld-bewarende uiteinden en technische die suggesties op ervaring voor eindgebruikproductie worden gebaseerd, verlenen wij professionele technieksteun op een deel-door-deel en een assemblage-door-assemblage basis.

 

Kwaliteitsborging:

De kwaliteit komt eerst in Tuofa. Als ISO-9001:2015 gediplomeerd bedrijf, verstrekken wij SGS, RoHS, materiële certificatie, en omstandig dimensionaal rapport voor onze klanten. Een Eerste Programma van de Artikelinspectie is ook beschikbaar op uw verzoek.

Ons Team

CNC die Delen machinaal bewerken

CNC die de Dienst machinaal bewerken

Contactgegevens