news

Wat is CNC precisie machinaal bewerken goed om voor te gebruiken?

July 6, 2022

Momenteel, speelt de precisie CNC die de industrie machinaal bewerken een belangrijke rol in economische ontwikkeling. De mechanische industrie dient producten die praktische voordelen aan het leven van mensen opleveren.

 

Wat machinaal bewerkt de Precisie CNC?

 

De mechanische verwerking is een gespecialiseerde termijn in de mechanische industrie, die naar alle verrichtingen gebruikend machines, technologie evenals het gebruik van fysieke principes om een afgewerkt product met hoge nauwkeurigheid, en toepassingsgoed voor mensenleven te creëren verwijst.


Is de precisie mechanische verwerking een het machinaal bewerken verrichting die een systeem van moderne, high-precision materiaal en machines zoals zagen, molens, boorpers, malenmachines, enz., samen met hoge snelheidsrobots gebruikt aangezien het hoge capaciteit en nauwkeurige techniek levert te werken. De precisiewerktuigkundigen zijn op materialen zoals glas, grafiet, staal, roestvrij staal, plastiek, enz. van toepassing

 

Classificatie van de Mechanische Verwerkende industrie

 

Workpieceless die technologie machinaal bewerken: Dit is een vorm van misvorming machinaal bewerkend, gebruikend druk, ook als het hete machinaal bewerken wordt. bekend die In het dagelijkse leven, lijkt deze vorm vrij gemeenschappelijk zoals afgietsel, het hete stempelen, het lassen, het rollen, het trekken, het drukken, enz.


De technologie van de werkstukverwerking: omvat verrichtingen voor knipsel, het in orde maken, het malen, het schaven, het boren, het malen, enz.


Andere groep van de verwerkingstechnologie: omvat de resterende soorten verwerking zoals, ultrasone, CNC machinaal bewerkend, laser machinaal bewerkend, CNC vonk die draaiend, enz. machinaal bewerken machinaal bewerken.

 

Producten van Precisie Mechanische Industrie

 

De producten van mechanische verwerking kunnen in de meeste punten in het dagelijkse leven worden gevonden. Deze punten kunnen zich van eenvoudig tot complex uitstrekken. En de mechanische verwerking is de technologie om deze producten zoals de steunen van de douanebodem te creëren.


De eenvoudige producten van mechanische verwerking kunnen in het leven en de familie worden vermeld: binnenhuisarchitectuur, keukentoestellen, en huishoudapparaten.


De complexe producten die hoge precisie vereisen zijn goed om in automobiel, tand, militaire, de medische, en luchtvaartindustrieën zoals machinedelen in auto's, vliegtuigen of satellietapparaten, en materiaal voor medisch gebruik te gebruiken. Er zijn velen, vele producten van de mechanische verwerkende industrie dievan wij kunnen een lijst maken.

 

Het Concept CNC het Machinaal bewerken

 

CNC de tribunes voor de Numerieke Controle van de uitdrukkingscomputer verwijst naar draaibanksystemen, mechanische die gravuremachines door computers worden gecontroleerd.


Een technologie ontwikkelde zich eind jaren veertig – vroege jaren '50 in het MIT-Servomechanismelaboratorium.


In werking gesteld door computercontrole, CNC kunnen de machines gebogen of recht metaal gemakkelijk snijden en in orde maken hetzij zelfs hol binnen het werkstuk, die nauwkeurige patronen in orde maken.


Omdat het door een computer die geprogrammeerd en gecontroleerd is, schijt de nauwkeurigheid van CNC absoluut in vergelijking met het ontwerp, hebben de producten door CNC machines worden verwerkt zeer scherpe scherpe lijnen en hoge esthetica.

 

Voordelen van CNC Precisiewerktuigkundigen

 

Het vereist nog de vaardigheden van arbeiders niet maar verhoogt verwerkingsproductiviteit, daardoor drukkend de kosten om arbeiders in te huren.

 

 

Sommige Toepassingen van CNC Precisie het Machinaal bewerken

 

De producten van mechanische verwerking kunnen in de meeste punten in het dagelijkse leven worden gevonden. Deze punten kunnen zich van eenvoudig tot complex uitstrekken. En de mechanische verwerking is de technologie om deze producten te creëren.


CNC precisie mechanische verwerking
 

De eenvoudige producten van mechanische verwerking kunnen in het leven en de familie worden vermeld: binnenhuisarchitectuur, keukentoestellen, en huishoudapparaten.


De complexe producten die hoge precisie vereisen zijn goed om in automobiel, tand, militaire, de medische, en luchtvaartindustrieën zoals machinedelen in auto's, vliegtuigen of satellietapparaten, en materiaal voor medisch gebruik te gebruiken… Er zijn velen, vele producten van de mechanische verwerkende industrie dievan wij kunnen een lijst maken.

 

Sommige materialen zijn goed om een partij in precisie mechanische verwerking te gebruiken

 

Is de precisie mechanische verwerking nu zeer belangrijk voor ondernemingen omdat het productieproces high-tech machines gebruikt.


Deze industrie vereist arbeiders en ingenieurs om ervaring en goede vaardigheden te hebben. Om tot precisie mechanische producten te maken, moeten de materialen ook zorgvuldig worden geselecteerd aanpassen. Hier, zouden wij sommige types van materialen willen delen goed om in precisie mechanische het meest verwerking te gebruiken.


Ijzer

Het ijzer is een metaal uit ijzerertsstortingen wordt gehaald en wij kunnen het in zijn vrije vorm nauwelijks vinden die. Om vrij ijzer te verkrijgen, moeten de onzuiverheden door chemische vermindering worden verwijderd. Het ijzer is goed om in de productie van gietijzer en staal te gebruiken.


De vraag naar het mechanische machinaal bewerken is momenteel hoog, zodat geeft het ijzer van ongeveer 95% van het totale die volume van metaal rekenschap in de wereld wordt veroorzaakt. Het ijzer heeft de voordelen van lage prijs, goede lagercapaciteit, hoge rekbaarheid, en hardheid, zodat is de vereiste ijzerverwerking moeilijk te vervangen.


Precisie mechanische verwerking van ijzer voor gebruik in automobiele productie, ontwerpend voor bouw en schipschillen, enz.

 

Gebruik van Staal in Precisiecnc het Machinaal bewerken

 

Het staal is een legering van ijzer en koolstof (minder dan 2,14%) en een andere elementen worden toegevoegd. Het staal heeft twee types: koolstofstaal en legeringsstaal.

Omdat het staal vele types heeft, is het goed om op vele verschillende gebieden te gebruiken. Daarom de vraag naar precisie dag aan dag stijgt de mechanische verwerking van staal voor gebruik in bouw, scheepsbouw, enz.


Gietijzer

Het gietijzer is een legering van ijzer en koolstof, toevoegend sommige elementen zoals Si, Mn, P, S, Cr, Ni, Mo, Mg, Cu… Waarin, de koolstofinhoud groter is dan 2,14%.

De mensen gebruiken vaak gietijzer voor mechanische verwerking op bestelling voor machinedelen met complexe vormen: machineschachten, machineomhulsels, toestellen, toestellen, lagers, rollende schachten, enz.


Het gietijzer is verdeeld in twee types: wit gietijzer en grafietgietijzer. Elk type heeft verschillende ingrediënten en kenmerken.

 

Roestvrij staal in Precisiecnc het Machinaal bewerken

 

Roestvrije staal, ook als roestvrij staal wordt het bekend, is een legering van ijzer waarin er chromium dat minstens 10,5% is. Het roestvrije staal is vaak minder verkleurd en aangetast dan gewoon staal.


Het roestvrije staal heeft het voordeel om tegen temperaturen van ongeveer 12000 graden van Celsius, goede koude weerstand evenals gemakkelijke verwerking duurzaam, roestvrij, en bestand te zijn.


Het roestvrije staal wordt wijd toegepast vanaf eenvoudig meubilair op complexe binnenlandse architectuur. Vandaag, roestvrij staalcnc is het knipsel goed door vele ondernemingen gebruiken om de meest perfecte producten te maken.


Wat ander materialengoed aan gebruik voor mechanische verwerking is ijzerhoudende metalen, harde metalen, non-ferrometalen enz. Afhankelijk van de vereisten en elk type van machinedeel, kies het juiste materiaal.

 

Andere materialen

 

Naast het materialengoed aan gebruik in CNC precisie die zoals hierboven vermeld (ijzer, staal, gietijzer, roestvrij staal) machinaal bewerken, CNC die de industrie machinaal bewerken ook moeilijke materialen zoals glas, plastiek, hout, enz.-steen, grafiet… verwerkt


Tuofacnc het machinaal bewerken specialiseert zich in het verlenen van de volgende diensten:

 

  1. CNC die delen machinaal bewerken
  2. CNC Aluminiumdelen
  3. De Scherpe Dienst van de douanelaser en veel meer

Ons bedrijf keurt bulkorders en enig/eenheid goed orden.