news

Precisieontwerp het Aangepaste CNC Delen Trekken en een Programing op CNC Machine

July 20, 2022

 

CNC het ontwerp wordt beschouwd als een belangrijke en onontbeerlijke stap in industriële cnc machinaal bewerkend proces. Kennend de ontwerpregels, zullen de verwerkte producten betere kwaliteit bereiken en zullen heel wat kosten voor ondernemingen besparen. Door dit stadium, kan de exploitant het werk ook begrijpen om worden gedaan en de noodzakelijke instrumenten bepalen.

 

Wat is CNC Ontwerp?


CNC het ontwerp is een proces waarin een ontwerper tekeningen van machinaal te bewerken delen creeert. Worden de gedetailleerde parameters en de eisen ten aanzien van te bereiken verwerkingskwaliteit vastgemaakt.


In CNC ontwerp, moeten de douanecnc delen in de ontwerper van China aandacht besteden aan en de basisregels volgen om een kwaliteitstekening, overeenkomstig de eisen van de klant te creëren.

 

Beperkingen en Vermijden in CNC Ontwerp


In CNC ontwerp, zult u werktuigbouwtekeningen moeten ontwerpen. Dit proces kan fouten ontmoeten die het het machinaal bewerken proces en de productkwaliteit beïnvloeden.


Daarom moet u de mogelijke beperkingen van CNC ontwerp begrijpen. Om fouten en ongewenste fouten te minimaliseren.


De beperkingen in CNC ontwerp zijn hoofdzakelijk toe te schrijven aan de werktuigkundigen van het het machinaal bewerken proces, de hulpmiddelmeetkunde, en de hulpmiddeltoegankelijkheid.


2.1. Hulpmiddelmeetkunde in het industriële cnc machinaal bewerken


De meerderheid van CNC scherpe hulpmiddelen is cilindrisch en heeft een beperkte scherpe lengte. Aangezien deze hulpmiddelen materiaal uit het werkstuk verwijderen, brengen zij de meetkunde naar het deel over zij machinaal bewerken.


Bijvoorbeeld, hebben de binnenlandse hoeken van een stuk altijd een straal. Dit is waar zelfs als u hen met een uiterst klein scherp hulpmiddel machinaal bewerkt. Dit is de eerste beperking in CNC ontwerp. Het ontwerp kan niet zich in de meetkunde van het hulpmiddel mengen die het materiaal beïnvloeden.


2.2. Toegankelijkheid van het hulpmiddel in c-douanecnc delen in China


Douanecnc de delen in China hebben een beperkt bereik, dat tot bepaalde beperkingen in het ontwerp leidt. U moet de scherpe hulpmiddelen op het werkstuk van direct toepassen hierboven. U kunt niet de eigenschappen mechanisch toepassen omdat u niet tot hen van de hoek van de machine kunt toegang hebben.

 

Daarom volg bepaalde ontwerpaanbevelingen. Het voorbeeld richt alle deeleigenschappen in één van de zes belangrijke richtingen. Dit kan problemen vermijden met betrekking tot hulpmiddeltoegang.

 

Te overwegen factoren wanneer het Ontwerpen van CNC


3.1. Tolerantie

 

In industriële cnc die ontwerp machinaal bewerken, vertelt de mechanische tolerantie de fabrikant de afmetingen van een deel. Zij moeten de afmetingen aanpassen in de technische tekeningen worden gespecificeerd die. De strakkere tolerantie betekent dat de afmetingen bijna nauwkeurig zouden moeten zijn.


In het bijzonder, niet vereisen alle deeldimensies minimumtolerantie. Bijvoorbeeld, als een deel een geen deel van een mechanisch systeem is. Nu beïnvloedt een tolerantie van een paar micrometers niet de functie van het deel.


De prototypen, ook, kunnen vaak CNC zijn aan vrij losse tolerantie machinaal wordt bewerkt, die dan voor de laatste zinsnede kan worden aangehaald die indien nodig.


3.2. Aantal kernen


Vele CNC machinaal bewerkte delen nemen holten om mechanische of installatieredenen op, of om massa te verminderen. Nochtans, in CNC ontwerp, bepaalt de grootte van het scherpe hulpmiddel de diepte van deze kernen.


In het algemeen, zou een machinaal bewerkt reces neen dieper moeten zijn dan vier keer de breedte van het reces. Dit helpt om hulpmiddelverkeerde opstelling te vermijden en verhindert werkstukken het worden geplakt in de holte en problemen te veroorzaken.

 

3.3. Dikte in Douanecnc delen in China


Hoewel CNC de machines zeer kleine besnoeiingen op werkstukken kunnen maken, kan het machinaal bewerken van dunne muren tot instabiliteit leiden. Wanneer het machinaal bewerken van plastieken, kunnen de zeer dunne muren gemakkelijk worden misvormd. Zo is het best om de muur bij een redelijke dikte te houden.


Hoe uiteindelijk verdun kunnen deze muren van de gebruikte machines en de materialen afhangen. De metalen zijn elastischer en kunnen – in zekere mate – zo dun zijn zoals de helft van een millimeter. Anderzijds, de muren die met plastiek machinaal worden bewerkt moeten minstens tweemaal die dikte zijn.

 

3.4. Gat

 

In Douanecnc delen in het ontwerp van China, kunnen de machinaal bewerkte delen om gecreeerde gaten opnemen gebruikend boren of eindmolens. Er zijn grenzen aan de diepte van deze gaten.


In het algemeen, beëindigen de de opbrengsgaten van eindmolens met een betere oppervlakte en bieden meer flexibiliteit in gatengrootte aan. Nochtans, zijn zij beperkt in lengte.

 

3.5. Het toevoegen van Tekst aan het industriële cnc machinaal bewerken


Het toevoegen van tekst aan een machinaal bewerkt deel is een surefire manier om hen gemakkelijker te maken te erkennen. De onderdompelingstekst is sneller en goedkoper dan verbeterde teksten.

 

Elk karakter moet de uit elkaar geplaatste minstens helft van zijn een millimeter om vervorming te vermijden. De doopvont zou altijd zonder serif moeten zijn.

 

3.6. Binnenranden


Wanneer het ontwerpen van binnenlandse randen, is de geadviseerde longitudinale hoekstraal één derde de holtediepte of meer. Op dit punt, zouden wij een hulpmiddel moeten gebruiken de waarvan diameter de geadviseerde richtlijnen van de holtediepte volgt.


Voor een oppervlakte van betere kwaliteit eindig, is het best om een lichtjes hogere hoekstraal te hebben dan het geadviseerde bedrag. Dit staat het hulpmiddel toe om langs een cirkelweg, in plaats van een 90 graadhoek te snijden. Nochtans, als u een 90 graadhoek wilt, zou u de Ribbesnoeiing moeten gebruiken in plaats van het verkiezen om de hoekstraal te verminderen.

 

3.7. Kapsneden


De kapsneden komen in twee belangrijke types: De t-groef en zwaluwstaart kapsnede.


De t-groeven zijn dwarsdoorsneden en de t-Groef snijders gebruiken daarom cross-cutting bladen die aan een standaard verticale as worden gepast. Dit staat de standaardmachine toe met 3 assen om te minderen overdwars met in plaats van, toestaand de machine om dwarsdoorsneden te veroorzaken.


Zwaluwstaart kapsneden impliceren diagonale hoeken. Om deze besnoeiing tot stand te brengen, gebruik een zwaluwstaarthulpmiddel met een kegeloppervlakte. Deze hulpmiddelen worden het meest meestal gevonden met een hoek van 45° of 60°.

 

Te herinneren regels zich wanneer het Ontwerpen van CNC


Wanneer het ontwerpen van CNC, is het noodzakelijk om delen te ontwerpen zodat de grootste diameterhulpmiddelen hen kunnen machinaal bewerken.


Zorg de ontwerpeigenschappen geschikt in één van de zes belangrijke richtingen ervoor. Als dit niet uitvoerbaar is, kunt u vijf-as het industriële cnc machinaal bewerken toepassen.


Telkens als het deel aan de bankschroef wordt vastgeklemd en geplaatst. Dit wordt genoemd een opstelling. Het verminderen van het aantal opstellingen vermindert computertijd, resulterend in meer kostenbesparingen.


De kort-Beëindigenmolens met grote diameters zullen de snelste het machinaal bewerken tijd, en de meeste kostenbesparingen geven.

 

De binnenfilet zou zo groot mogelijk moeten zijn. Dit staat het gebruik van een grote diameterhulpmiddel toe, die machinaal bewerkend tijd verminderen. Als algemene regel, zou de straal moeten zijn minder dan een derde van de hoogte. Zo zou een 12mm diep reces een binnenstraal minstens 4mm moeten gebruiken. Het is mogelijk om een kleinere binnenfilet te hebben, maar de kosten van het deel zullen dienovereenkomstig stijgen.

 

Waarom Tuofa CNC die machinaal bewerken in China?


Ontwerp, CNC die een reeks mechanische gedeelten volgens de behoeften van klanten in China machinaal bewerken en nationaal. Tuofacnc het machinaal bewerken ontvangt orden zonodig voor massaverwerking. Wij verzekeren technische vereisten en vooruitgang.